Кюстендил. За поредна година в Кюстендил се проведе Националната кампания

...
Кюстендил. За поредна година в Кюстендил се проведе Националната кампания
Коментари Харесай

За поредна година в Кюстендил се проведе Националната кампания „Посланията на есенния лист“

Кюстендил. За поредна година в Кюстендил се организира Националната акция „ Посланията на есенния лист “, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ - Кюстендил . Децата от школата по изобразително и приложно изкуство, дружно с децата от театралната школа към Обединен детски комплекс – Кюстендил, раздаваха на водачите на моторни транспортни средства, на пешеходците и на своите родители листовки с послания за съблюдаване от пешеходците на разпоредбите за безвредно секване, за шофиране с понижена скорост през есенно-зимния интервал, за предоставяне преимущество на пешеходците, за подготовка на колите за зимата.

Есенният лист, който те им подаряваха дружно с листовката е алегорично благопожелание за безвредно придвижване през идния сложен и рисков зимен сезон, благопожелание за здраве и живот – което е най-необходимо на участниците в придвижването по пътищата.

Целта на акцията „ Посланията на есенния лист " е да се концентрира вниманието на участниците в придвижването по улиците и пътищата, върху дисциплината на пътя и спазването на разпоредбите за безвредно държание, най-много към учебните заведения и детските заведения, да се уточни значимостта на образеца на родителите за възпитаването на пътна просвета у подрастващите.

Венцеслав ИЛЧЕВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР