Квалификациите в зона Северна и Централна Америка официално приключиха и

...
Квалификациите в зона Северна и Централна Америка официално приключиха и
Коментари Харесай

САЩ, Мексико и Канада подпечатаха визите си за Катар

Квалификациите в зона Северна и Централна Америка публично завършиха и по този начин можем да заявим, че Канада, Мексико и Съединени американски щати си подсигуриха присъединяване на Световното състезание в Катар в края на годината.

„ Кленовите листа “ инкасираха две загуби в последните си три срещи, само че това не им попречи, с цел да оглавят класирането с оглед обстоятелството, че демонстрираха същинска класа в предни позиции.

Мексиканците пък съумяха да изпреварят Щатите в последния миг с успеха си над Ел Салвадор, до момента в който „ янките “ отстъпиха на Коста Рика с 2:0.

Драмата за малко не бе цялостна, тъй като преди няколко дни играчите на Съединени американски щати подвигнаха транспарант, с който оповестиха, че се класират напред кръг преди края на квалификациите, само че при загуба с 4 или повече гола от костариканците можеше да се стигне до поврат на ориста.

В последна сметка дребната страна ще би трябвало да премине през бараж против Нова Зеландия, с цел да забележим коя от двете страни ще има свои представители на Мондиала.

Панама, Ямайка, Ел Салвадор и Хондурас ще би трябвало да изчакат идващия квалификационен цикъл, с цел да се опитат да доближат до най-големия футболен конгрес в света.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР