Куп футболни мениджъри ще присъстват днес на трибуните на стадион

...
Куп футболни мениджъри ще присъстват днес на трибуните на стадион
Коментари Харесай

Куп скаути ще присъстват на финала за Суперкупата на България

Куп футболни мениджъри ще участват през днешния ден на трибуните на стадион “Васил Левски”, с цел да изгледат онлайн финала за Суперкупата на България сред Лудогорец и ЦСКА. Целта на визитата им е интерес към четирима футболисти на “червените”. Става въпрос за Валентин Антов, Жорди Кайседо, Брадли Мазику и Георги Йомов, написа " Тема Спорт ".

Най-сериозно наличие ще има поради централния защитник, който през последния сезон игра чартърен в Серия “А” с екипа на Болоня. Шефовете на италианския клуб обаче взеха решение да не изплатят правата му и той се завърна на “Армията”. Най-сериозен интерес към Антов има от Франция. Според последните информации обаче на мача ще участват и скаути от Англия, които идват по покана на техническия шеф на “червените” Алън Пардю. Те също ще се срещнат от близко с качествата на българския национал.

Представители на италиански и испански тимове ще наблюдават от близко изявите на Жорди Кайседо. Брадли Мазику пък ще бъде следен от скаути на два френски клуба, единият от които е Клермон. Както е известно, контрактът на левия защитник изтича след година и на този стадий той още не е преподписал, което ще му разреши от Нова година да договаря с други тимове като свободен сътрудник. Заради това от ЦСКА може да се наложи да го продадат до края на лятото, с цел да не го изтърван без пари след година, изключително в случай че играчът продължава да упорства и да не желае да възобнови контракта си доникъде на август.

Георги Йомов пък влиза в селекционните проекти на Аустрия (Виена). Интерес към него има и от Русия и Турция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР