Култовият режисьор Куентин Тарантино и съпругата му Даниела очакват второто

...
Култовият режисьор Куентин Тарантино и съпругата му Даниела очакват второто
Коментари Харесай

Тарантино и съпругата му чакат второ дете

Култовият режисьор Куентин Тарантино и брачната половинка му Даниела чакат второто си дете. То ще се появи на бял свят малко повече от две години, откакто те се снабдиха с първата си рожба - синът им Лео. Тогава доста от хората си мислиха, че синът му е кръстен на близкия му другар Леонардо Ди Каприо, само че стана ясно, че детето носи името на неговия тъст, бащата на жена му Даниела, написа life.dir.bg.

Първото дете на 58-годишния Тарантино се роди в Тел Авив през 2020 година. Когато двойката се ожени през 2018 година, те заживяха в родината на Даниела, като постоянно пътуваха до Лос Анджелис.

Те стартират да се срещат за първи път през 2009 година, като се срещат на премиерата на кино лентата му " Гадни копилета " в Израел, а в лентата се споделя за битката против нацистите по време на Втората международна война. Тогата те стартират връзка, която обаче не е по никакъв начин сериозна първоначално. Техните връзки обаче се задълбочават и през 2017 година, се сгодяват. Сватбата им е на идната година в къщата им в Лос Анжелис.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР