Култовият актьор Джонатан Прайс ще се превъплъти в принц Филип

...
Култовият актьор Джонатан Прайс ще се превъплъти в принц Филип
Коментари Харесай

Джонатан Прайс става принц Филип

Култовият артист Джонатан Прайс ще се превъплъти в принц Филип в идните финални два сезона на хитовия сериал на Нетфликс " Короната ". Прайс ще поеме ролята от сътрудника си от „ Игра на тронове “ Тобайъс Мензис, който игра спорния облик на принца-консорт в третия сезон и във към момента неизлъчения четвърти, написа Variety. Той ще си партнира с Имелда Стаунтън като кралица Елизабет II, заменяйки Оливия Колман и Лесли Манвил като принцеса Маргарет на мястото на Хелена-Бонам Картър. Мат Смит, прочут от „ Доктор Кой “, пръв игра принц Филип в сериала.

Популярният сериал наближава своя край. Преди няколко месеца Питър Морган, шоурънър на „ Короната “, заяви, че продукцията ще приключи с шестия си сезон. Първоначалният проект бе сезон 5 да е заключителен, само че в последните епизоди екипът решил да покаже на феновете кралското семейство при започване на новия век.

Третият сезон на „ Короната “ има 13 номинации за „ Еми “. Четвъртият успя да завърши фотосите си в средата на март, тъкмо преди Англия да разгласи националната карантина. Премиерата се чака по-късно през 2020-а и това ще бъдат последните епизоди, в които носителката на „ Оскар “ Оливия Колман ще въплъти английската кралица. Действието ще се развива в ерата на Маргарет Тачър, сюжетът ще покрие и бурния брак на принц Чарлз и принцеса Даяна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР