Култовата жп спирка в шуменския квартал “Тракия“ с едноименното име

...
Култовата жп спирка в шуменския квартал “Тракия“ с едноименното име
Коментари Харесай

Превърнаха култова жп спирка в сметище

Култовата жп спирка в шуменския квартал “Тракия “ с едноименното име по линията София-Варна от дълго време е занемарена. Изтритата заглавна писмен знак от някои зевзеци преименували я на ракия е добър подбив,но радостното свършва до такава степен.

Купища отпадъци останали наподобява след някои клошари живяли там.Иначе спирката е затворена,но отпадъци вътре стоят и по този начин даже не може да се употребява за обикновен заслон от пасажери.Така е и най-лесно закриваме спирки и гари и след това ги оставяме на произвола на ориста.

За настоящето й положение е виновна Национална компания “Железопътна инфраструктура “,който гълтат милиони левове по оперативни стратегии.Така да вземем за пример стартиралият огромен ремонт на жп гарата в Карнобат е за 4 милиона лв.,но за такива дребни спирки средстава няма.Защо ли?Да не приказваме,че съвсем постоянно след ремонт се постанова ремонт на ремонта.Примери за това,колкото желаете.

Това е ситуацията в демократична модерна европейска България.Затова преди време се събирахте по площадите и викахте “Кой не скача е червен “.Халал да ви е демокрацията,братя и сестри българи!

А този,който кара влака и безусловно би трябвало да се замисли дали на идващите избори ще отидат и 24 % да гласоподават.



Източник: shumencite.home.blog
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР