Кубрат Пулев, Тервел Пулев и Хюи Фюри проведоха открита тренировка

...
Кубрат Пулев, Тервел Пулев и Хюи Фюри проведоха открита тренировка
Коментари Харесай

Кобрата, Фюри и Тервел проведоха открита тренировка в София

Кубрат Пулев, Тервел Пулев и Хюи Фюри организираха открита подготовка при огромен интерес в столичния мол "Сердика ". Можете да гледате цялостен запис от събитието в Sportal.bg в секцията над и под текста (тренировките започнаха с съвсем един час закъснение).



“Не мога да ви видя всички, само че желая да ви благодаря, че сте пристигнали тук през днешния ден. Искам да ви поканя да ни подкрепите и на самата борба, където ще се реши всичко. Това е тренировката, всички се интересуват от борбата. Хюи Фюри е подготвен, тук е да търси слабите места на Кубрат Пулев. Ние сме проведени и ще покажем, че сме подготвени. Благодаря ви”, показа Тервел след демо тренировката си с Михаил Таков. Именно той ще бъде в ъгъла на по-малкия брат Пулев по време на дуела му с Алесандро Бруцезе в събота, като по-рано през днешния ден Тервел разгласи прекратяването на връзките си с Борислав Бояджиев.

След “олимпийското момче” на кръга излезе и Хюи Фюри, който незабавно постави ръкавиците си и стартира да редува удари против “лапите” на треньора си и татко Питър. След това той също поздрави почитателите в резюме, с цел да освободи сцената на Кобрата.

“Това е напълно лека презентация, няма да ви отегчаваме, дано всеки, който желае, да участва в залата и да се любува на нашия мач. Противникът е доста квалифициран, в България сме и би трябвало да победя, естественото. Трябва да победя, с цел да оправдая вашите упования, веселя се, когато би трябвало да се удрям в България, тъй като ние не сме нещо по-малко от другите нации, а дори в противен случай. Обичам ви всички”, сподели Пулев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР