Кубрат Пулев получи куп критики в социалните мрежи, след като

...
Кубрат Пулев получи куп критики в социалните мрежи, след като
Коментари Харесай

Разкъсаха Кобрата заради целувка с Кралицата на голото суши

Кубрат Пулев получи куп рецензии в обществените мрежи, откакто целуна по устните атрактивна кореспондентка, известна като Кралицата на голото суши. Кобрата награби Джени Суши по време на изявление след успеха му с нокаут над румънеца Богдан Дину в Съединени американски щати.

След като двамата разговаряха известно време, Джени се поинтересува дали е вероятен конфликт против Тайсън Фюри. 37-годишният Пулев отговори с кратичко " да " и постави непредвиден край на изявлението, като целуна сюрпризираната си събеседничка.

Bruh wtf is this interview man lmao! Pulev is alpha af. (Watch until end) pic.twitter.com/sUoiqFprhi
— NBT BOXING (@BoxingNbt) March 24, 2019

Суши, която работи за " Вегас Спортс Дейли ", приема публицистиката просто като занимание. Красавицата с филипински корени се показва най-вече като специалист по подготвяне и консумация на суши.

Макар че Джени одобри целувката с усмивка, Кубрат стана обект на остри реакции във " Facebook ", " Инстаграм " и " Туитър ".

" Това беше едно от най-отвратителните неща, които съм виждал ", твърди един от възмутените консуматори. Други напомнят, че формалният кандидат за международната купа на IBF има дългогодишна връзка с певицата Андреа.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР