Кубрат Пулев и родните фенове на бокса тръпнат в очакване

...
Кубрат Пулев и родните фенове на бокса тръпнат в очакване
Коментари Харесай

Джошуа: Който и да е наред, ще бъде свален

Кубрат Пулев и родните почитатели на бокса тръпнат в очакване за възможния мач за международната купа против Антъни Джошуа. Кобрата е основен кандидат за пояса в IBF, като е и най-вероятният идващ противник на Джошуа, а мачът ще е през април или май. Другият вид пред Джошуа е мач против украинеца Олександър Усик, който пък е основен кандидат за пояса му в WBO. За всички е ясно, че тези разновидности не са доста по усета на британеца, който се надява на супер мач против Дионтей Уайлдър или Тайсън Фюри. Това призна и самият първенец пред " Sky Sports ", представен от dir.bg.

" Естествено, че не желая да се деля с никой от поясите, само че може и да се стигне до подобен вид. Просто е мъчно да обикаляш целия свят и да защитваш всички тези трофеи.Може би ще овакантя една от купите си, а другата ще защитя. Досадно е, само че това са разпоредбите в бокса, това е политиката. Аз обаче не съм обезпокоен, в случай че овакантя някоя от купите, ще съумея да си я върна много бързо, бъдете сигурни. Не мисля изключително за съперниците през 2020-а. Просто съм окуражен за идващата година, ще има огромни борби. Който и да е наред, ще бъде свален ".

Джошуа също по този начин разяснява и сензационното предложение, което насочи към Тайсън Фюри. Преди седмица той предложи да се причисли към лагера му за няколко спаринга, които да го приготвят за борбата с Дионтей Уайлдър през февруари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР