Израелската армия обяви в неделя тактическа пауза“ през дневните часове

...
Израелската армия обяви в неделя тактическа пауза“ през дневните часове
Коментари Харесай

Израелските военни казват, че ще започнат ежедневна „тактическа пауза“, за да позволят хуманитарна помощ в южната част на Газа

Израелската войска разгласи в неделя „ тактическа пауза “ през дневните часове в елементи от южната част на Газа, с цел да освободи насъбраната работа доставки на филантропична помощ, предопределени за обезверени палестинци, преживяващи филантропична рецесия, провокирана от войната с Хамас.

Дневната пауза, оповестена от военните, се отнася за към 7,4 благи път в региона на Рафа. Въпреки това боевете в град Рафа, където Израел е ориентиран към останалите бригади от бойци на Хамас, ще продължат, споделиха военните.

Армията сподели, че паузата ще стартира в 8 часа сутринта локално време (05:00 GMT) и остават в действие до 19 ч. локално време (1600 GMT). Той сподели, че паузите ще се вършат всеки ден до второ разпореждане.

Паузата има за цел да разреши на камионите с филантропична помощ да доближат близкия контролно-пропускателен пункт Керем Шалом, следен от Израел, основната входна точка за входяща помощ, и да пътуват безвредно до автомагистрала Салах а-Дин, основен път север-юг, споделиха военните. Пресичането страда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР