Кубрат Пулев и Андреа са отново в любовна хватка, почти

...
Кубрат Пулев и Андреа са отново в любовна хватка, почти
Коментари Харесай

Кобрата и Андреа се събраха!

Кубрат Пулев и Андреа са още веднъж в любовна хватка, съвсем половин година откакто се разделиха гръмко. Двамата даже снимат дружно рекламна акция двореца Врана, където ги посрещна Негово Величество цар Симеон Втори. Той се прибра в България след къс престой чужбина и приема в двореца първенецът по бокс.

Андреа,  която е изключителна дейна в обществените мрежи сподели всеки един подробност от престоя си във Врана даже пусна обща фотография с Кобрата на която наподобяват очевидно интимни. Андреа държи нежно ръката на някогашния си или  по-скоро сегашен мъж. Фотосът изчезна мистериозно от профила на русокоската няколко часа откакто го беше качила. За фотосесията в България идва Фотографът Тибор Голоб, с който певицата постоянно работи.

" За хората и моментите, които са основани да бъдат специфични “ , написа сантиментално обръщение фолкфурията под формалната фотография с Кубрат Пулев. Кадърът провокира безспорен взрив в обществените мрежи, а под него заваляха въпроси какво се случва и дали още веднъж са се събрали.

Пред вестник „ България Днес “ певицата не удостовери, само че и не отхвърли, че е възобновила връзките си с Кубрат. " В момента съм на фотоси и не е комфортно ", отговори сбито Андреа.

Голяма част от феновете на изпълнителката показват мнение под фрагмента, на който тя театралничи с боксьора, че това е просто следващ рекламен трик.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР