Кубрат Пулев демонстрира нагледно, че се намира в отлична физическа

...
Кубрат Пулев демонстрира нагледно, че се намира в отлична физическа
Коментари Харесай

Кросът на Кобрата край плажа в Майорка

Кубрат Пулев показва образно, че се намира в отлична физическа форма, макар че към този момент повече от година по този начин и не се намира противник, който да се качи против него на кръга.

Кобрата даде сигнал, че за него няма време за отмора, като разгласява видео в персоналния си профил в обществената мрежа " Инстаграм ". На фрагментите се вижда по какъв начин лее пот в жегата, правейки крос из централната улица на... Майорка.

Пулев, който се чака най-сетне да постави ръкавиците за формален дуел, в който да отбрани Интерконтиненталната си купа (версия WBA – Световна боксова асоциация) в тежка категория през октомври в София, изкара няколко седмици на подготовка в испанския курорт под вещия взор на персоналния си треньор Ули Вегнер.

Там Пулев и Вегнер бяха в компанията на създателя и притежател на промоутърската компания „ Зауерланд ” – Вилфрид Зауерланд, а на лагера, с изключение на българина, под управлението на именития Вегнер се потеше и още едно огромно име при експертите – многократния международен първенец в междинна и суперсредна категория Артур Абрахам.

Срещу Кубрат на кръга в „ Арена Армеец ” след три месеца съвсем несъмнено ще застане 23-годишния Хюи Фюри – братовчед на някогашния международен първенец в тежка категория и главорез на Владимир Кличко – Тайсън Фюри. Британецът има 22 професионални дуела, в които е постигнал 21 победи с 11 нокаута и единствено една загуба.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР