Кристиано Роналдо няма никакво намерение да напуска Торино след края

...
Кристиано Роналдо няма никакво намерение да напуска Торино след края
Коментари Харесай

Няма вариант Роналдо да напусне Юве - причините са лични, а и рекламни

Кристиано Роналдо няма никакво желание да напуща Торино след края на сезона. Италианскяит публицист Клауди Раймонди подчертава, че португалецът е изцяло фокусиран върху завършека на сезона с към този момент някогашния първенец на Италия. Целта пред Роналдо е извънредно класиране в Топ 4 с „ бианконерите” и присъединяване в Шампионската лига следващата година.

Желанието на португалската суперзвезда е да извърши контракта си с Ювентус, който е до лятото на 2022-а година, след което да се завърне в родния Споритинг Лисабон. Именно оттова Роналдо мина през 2003-а година в Манчестър Юнайтед.

„ Кристиано няма индикации да напуща Ювентус, до момента в който не извърши договора си. Той свършва през 2022-а година”, изясни Раймонди пред Sport Mediaset. „ Завръщане в Испания и Реал Мадрид няма опция, а Манчестър Юнайтед не разполага с задоволително пари за сходен вид интервенция. Няма вид в този момент Роналдо да напусне Юве. Причините са персонални, а и рекламни”, призна журналистът Раймонди.

„ Роналдо има концепция за бъдещето. Иска да приключи интервала си в Юве, след което да поиграе две години в Спортинг Лисабон”.

Кристиано подсети за себе си за следващ път в неделния ден, когато осъществя и двата гола за Ювентус при триумфа на отбора над Удинезе с 2:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР