Кристиан Костов, който представи България на Евровизия“ през 2017 г.,

...
Кристиан Костов, който представи България на Евровизия“ през 2017 г.,
Коментари Харесай

Кристиан Костов: Не нося рокля, това е шал

Кристиан Костов, който показа България на " Евровизия “ през 2017 година, е в страната за напълно малко и даде извънредно изявление за " Тази събота и неделя ".

" Преди две седмици видях, че паспортът ми изтича и пристигнах незабавно тук, с цел да го подменя. Сега пътуването е по-трудно. Трябва да имаш документи, че не си болен от ковид “, показа Кристиан, който живее в Москва с родителите си.

Той е уверен, че би трябвало да се имунизира, само че ще изчака, тъй като неотдавна е бил болен. Винаги носи маска и съблюдава разпоредбите, тъй като дядо му е на 90 години и се тревожи да не го болести.

" Цяла година бях у дома. По време на пандемията открих вътрешно успокоение. Хората не знаят, че в живота не съм толкоз деятелен, както по време на концерти и изяви в обществените мрежи. Интровертен съм, в последно време поддържам връзка единствено с двама-трима души. Говоря доста със себе си “, призна още Кристиан, който през март навърши 21 години.

За предишния рожден ден той си е подарил цигулка и лека-полека се учи да свири. Учи и китайски, тъй като преди време съумя да пробие на този пазар и в този момент се радва на почитатели в Китай. Кристиан е имал независим онлайн концерт пред китайска аудитория, гледан от 800 000 души в мрежата. За последния си рожден ден, който бе на 15 март, артистът е направил от вкъщи си живо лъчение, гледано от 200 000 души.

" Не бих трансформирал нещо в живота си. Вярно е, че пропуснах детството, само че си заслужава. Сам диря и намирам пътя в живота си. Довърших албума си и нямам самообладание да ви го покажа. Всички части са доста положителни “, показа Кристиан, който не желае да учи в университет, тъй като не си показва по какъв начин стои пет години на едно място. Предпочита да взима къси курсове.

" Занимавам се и с облекла. Този шал е по мой дизайн (показва). Не знам за какво някои медии писаха, че съм бил с рокля “ – разяснява артистът, който скоро ще лети за Съединени американски щати по работа.

Видео от изявлението може да видите ТУК.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР