Криптовалутната борса Binance обяви в блога си, че е отделила

...
Криптовалутната борса Binance обяви в блога си, че е отделила
Коментари Харесай

Binance обещава 1 милиард долара в подкрепа на криптоиндустрията

Криптовалутната борса Binance разгласи в блога си, че е отделила 1 милиарда щ. $ за фонд за възобновяване на криптовалутната промишленост, който ще бъде употребен за поддръжка на участниците на пазара, които изпитват усложнения след срутва на криптоборсата FTX. Борсата добави, че сумата може да бъде увеличена до 2 милиарда $, " в случай че възникне нужда ".

Към самодейността се причислиха редица капиталови компании за криптовалути, в това число Jump Crypto, Polygon Ventures и Animoca Brands, които предоставиха общо 50 милиона $.
-->
Главният изпълнителен шеф на Binance Чанпенг Джао показа обществено наличен адрес на портфейл с баланс от 1 милиарда $ в личните BUSD на Binance. " Правим го транспарантно ", означи той. Чанпенг Джао пое ангажимент да сътвори фонд за възобновяване на криптовалути преди повече от седмица, когато на вълната на суматохата след банкрута на FTX клиентите на Binance изтеглиха над 2,6 милиарда $ в криптовалути от борсата за шест дни.

Binance съобщи, че програмата ще продължи към шест месеца. Исканията на вложителите за даване на спомагателни средства са добре пристигнали. От криптоборсата оповестиха, че към 150 компании към този момент са кандидатствали за фонда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР