Криминалисти удариха пазара на наркотици във варненския кв. Аспарухово“, съобщиха

...
Криминалисти удариха пазара на наркотици във варненския кв. Аспарухово“, съобщиха
Коментари Харесай

Криминалисти удариха пазара на наркотици във варненския кв. „Аспарухово“

Криминалисти удариха пазара на опиати във варненския кв. „ Аспарухово “, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
 Министерство на вътрешните работи
На 27 април при профилирана полицейска интервенция по противопоставяне, попречване, секване и откриване на закононарушения, свързани с наркотични субстанции на територията на кв. " Аспарухово ", криминалисти от Четвърто районно управление (на МВР) спрели за инспекция автомобил.

При направената ревизия се оказала, че лидерът на автомобила - 23-годишен варненец, е дал позитивна проба за метамфетамин, след изработен наркотест, а в стоящия до него пасажер на 33 години, прочут на Министерство на вътрешните работи, са открити 10 броя пакетчета, съдържащи бяло кристално вещество.
 Министерство на вътрешните работи
В хода на разследането е подхванато претършуване на дома на возещия се в колата мъж. В жилището му са открити 23 броя пакети със зелена тревиста маса, бяло кристално вещество, насипна суха тревиста маса, гриндер, електрическа везна и пари.
 Министерство на вътрешните работи
Направената експертна информация в лабораторията на ОД на Министерство на вътрешните работи демонстрира, че наркотичните субстанции са: метамфетамин - 40,36 г, анфетамин, 5,61 г, марихуана - 247,8 г и 0,64 г екстази.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под наблюдението на Окръжната прокуратура във Варна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР