Криминалисти от областната дирекция на МВР в Русе са установили

...
Криминалисти от областната дирекция на МВР в Русе са установили
Коментари Харесай

Спецоперация в Русе, откриха много наркотици

Криминалисти от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе са открили и иззели огромно количество наркотични субстанции от 41-годишен мъж. Специализираната интервенция по противопоставяне на наркоразпространението на територията на Русе се е състояла през вчерашния ден под наблюдението на Окръжната прокуратура, оповестиха от полицията.
По време на акцията покрай жилищна кооперация на ул. "Братя Миладинови " криминалистите са задържали 41-годишния И.П. - у него били открити 50 г марихуана, 2 г кокаин и 5 г метамфетамин. При претършуване в помещение, употребено от мъжа, били открити наркотични субстанции, разпределени в разнообразни разфасовки. Иззети са общо 1 кг амфетамин, 300 г кокаин, близо 2,5 кг марихуана, 15 таблетки екстази.

Намерени са и четири електронни везни, 50 бойни патрона и самоделно взривно устройство с детонатор, обезвредено от профилиран екип на Министерство на вътрешните работи. Мъжът е задържан за период до 24 часа. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР