Криминалисти от Бургас иззеха голямо количество наркотични вещества, съобщиха от

...
Криминалисти от Бургас иззеха голямо количество наркотични вещества, съобщиха от
Коментари Харесай

След акция: Иззеха голямо количество наркотици в Бургаско

Криминалисти от Бургас иззеха огромно количество наркотични субстанции, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
 Министерство на вътрешните работи
В хода на подхваната профилирана интервенция на територията на региона, криминалисти на Районно управление-Созопол подхванали инспекция в квартирата на 19-годишен габровец.

В рамките на инспекцията са конфискувани 17 пликчета с бяло кристалообразно вещество - кокаин с тегло 14 грама , пликчета с канабис и екстази, електронна везна. Мъжът е арестуван.

При обход на местността «Аязмото» край созополското село Крушевец чиновници от райнното ръководство засекли 35-годишен бургазлия, който в този миг поливал засадените там 15 растения от рода на конопа, достигнали друга височина. При обиск в него били открити два плика с марихуана.

Последвали процесуално-следствените дейности в населявания от него апартамент, откъдето униформените иззели конопено растение с височина към 25-30 см., електронна везна, гриндер, семена и приспособление за развъждане на растения - с инсталирани вентилатор, термометър и осветяване.
 Министерство на вътрешните работи
Мъжът също е арестуван за период до 24 часа. В полицейския арест попаднал и 33-годишен от Нова Загора, с голям брой криминалистически регистрации в полицията. Той самокатастрофирал до момента в който карал лекия си автомобил на автомагистрала „ Тракия “ в посока София.

Пристигналият за оглед екип забелязал наоколо до колата четири спринцовки и цигарена кутия, в която имало кристалообразни субстанции - амфетамин и хероин , съгласно експертизата.

Пробата на водача дала позитивна реакция за приложимост на метадон и опиати. Той отказал да даде кръв за химичен разбор.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР