Крилата ракета е изстреляна към Одеса в ранния следобед, съобщиха

...
Крилата ракета е изстреляна към Одеса в ранния следобед, съобщиха
Коментари Харесай

Ситуацията в Одеса през погледа на екипа на БНТ

Крилата ракета е изстреляна към Одеса в ранния следобяд, оповестиха от украинската войска. Ракетата е свалена от системата за противовъздушна защита на града.

Висш военачалник от армията заяви, че съветските военни кораби и подводници в северозападното Черноморие са наоколо до Одеса.

Около Киев и обитаемоте места в региона от ден на ден хора се завръщат по домовете си.

Събитията в Украйна наблюдават нашите специфични пратеници Александър Марков и операторът Станислав Златев.



Крилатата ракета, изстреляна към Одеса, е свалена още над Черно море, заяви украинската войска. От края на април въздушните офанзиви са съвсем всекидневие. Всеки ден градът е огласян от сирените за въздушна паника, като е в действие и комендантски час.

Днес генералният щаб на украинската войска съобщи, че съгласно нейни оценки съветското военноморско наличие в северозападното Черноморие се усилва, с което се усилва и рискът за опит за десант.

Според информация на украинската войска, съветските въздушни удари са ориентирани към стратегически обекти в региона като жп линии, мостове и други значими уреди.

Към момента Одеса наподобява умерено. По автомагистралата Киев-Одеса се виждат разрушена бойна техника, свалени ракети, опашки за гориво по дребното останали бензиностанции и ниско прелитащи бойни хеликоптери.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР