Кремъл заяви във вторник, че засега не вижда повод за

...
Кремъл заяви във вторник, че засега не вижда повод за
Коментари Харесай

Кремъл не вижда повод да разследва случая Навални

Кремъл съобщи във вторник, че към този момент не вижда мотив за следствие на събитията към случилото се с опозиционния политик Алексей Навални, и че първичната диагноза на немската болница за отравяне към момента не е изрично доказана, предадоха Ройтерс и ТАСС.

Германският канцлер Ангела Меркел в понеделник прикани Русия да проверява хипотетичното отравяне на Навални и да притегли към отговорност причинителите, откакто в организма му.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи пред публицисти, че немската болница не е открила по безапелационен метод веществото, предизвикало положението на Навални. Говорителят добави, че не е ясно за какво немските лекари " бързат " да използват думата " отравяне ".

" Първо би трябвало на открием веществото, да се откри, какво е станало причина за това положение. С други думи, за едно следствие би трябвало да има мотив. Засега установяваме с вас, че пациентът се намира в кома. Ако бъде открито веществото, и в случай че бъде открито, че това е отравяне, тогава, несъмнено, това ще стане мотив за следствие ", съобщи Песков.

" Работата е там, че немският ми сътрудник незабавно стартира да приказва за огромна степен на възможност или възможност за отравяне ", сподели представителят на Кремъл и добави: " Тук можем единствено отчасти да се съгласим. Защото, тогава той трябваше да каже, че има също възможност за еди-кой си вид, трети и четвърти. Това са все разновидности, който бяха обсъждани от нашите лекари, само че да се приказва единствено за един вид - считаме това за погрешно на този стадий ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР