Кремъл обяви, че евентуалното оттегляне на САЩ от ядреното споразумение

...
Кремъл обяви, че евентуалното оттегляне на САЩ от ядреното споразумение
Коментари Харесай

Русия предупреди САЩ с вредни последици, ако се изтеглят от сделката с Иран

Кремъл разгласи, че възможното отдръпване на Съединени американски щати от нуклеарното съглашение с Иран би имало нездравословни последствия .

Ще има " неизбежни нездравословни последствия от каквито и да е дейности за нарушение на тези съглашения ". Това предизвести пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от " Ройтерс ".

 Нетаняху: Иран нахално е укрил разработки на нуклеарно оръжие
Нетаняху: Иран нахално е укрил разработки на нуклеарно оръжие

Израелските спецслужби разполагат с " половин звук материали "...

По-рано американският в. " Ню Йорк таймс " осведоми, че европейски дипломати плануват, че Тръмп ще се отдръпна от съглашението. От своя страна Иран разгласи, че ще остане в съглашението, даже в случай че Тръмп се изтегли , до тогава, докато Европейски Съюз, Русия и Китай останат ангажирани с него.

Тръмп ще разгласи решението си по отношение на нуклеарната договорка с Иран в 21 часа българско време довечера.

 Тръмп афишира през днешния ден позицията си за Иран
Тръмп афишира през днешния ден позицията си за Иран

Дали ще изтегли страната от нуклеарното съглашение

Европейските сили работят старателно през последните няколко месеца в опит да убедят Тръмп да остане в договорката.

През предходната седмица израелският министър председател Бенямин Нетаняху разкри документи, които съгласно него потвърждават, че Иран е лъгал света за нуклеарната си стратегия в продължение на години. По думите му " нуклеарното съглашение се основава на неистини, основаващи се на лъжите на Иран ".

 Нетаняху е низък измамник, атакува Иран
Нетаняху е низък измамник, атакува Иран

Нетаняху и прословутият ционистки режим, който е палач на деца

Шефът на Иранската централна банка от своя страна разяснява, че излизането на Съединени американски щати от съглашението няма да се отрази на иранската стопанска система .

" Подготвени сме за всички сюжети. Ако Америка се изтегли от съглашението, нашата стопанска система няма да бъде наранена ", посочи Валиоллах Сейф по държавната телевизия.

Ядреното съглашение сред Иран и шестте международни сили (САЩ, Англия, Франция, Германия, Китай и Русия) беше подписано през 2015 година Съгласно договорката, Иран се задължава да прекрати нуклеарната си стратегия в подмяна на анулация на множеството от наложените наказания против Ислямската република.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР