Краят на света е близо. Бременна овца в Африка роди.

...
Краят на света е близо. Бременна овца в Африка роди.
Коментари Харесай

Краят на света дойде: Бременна овца роди Антихриста

Краят на света е близо. Бременна овца в Африка роди. Това, което излезе от нея, накара селяните да рухнат на колене в молебствия.

Ужасяващо обръщение от Дявола, предизвестие или самият Антихрист – това са единствено част от догадките за това какво е съществото, родено от прокълнатата овца. Според фермерите от Африка, станали очевидци на ужасяващата преживелица, то е нещо приблизително сред агне и човек. Това се вижда и от фотосите, които са и доказателство за злокобното събитие.

Мистериозната особеност е записана във плантация в РЮА. Фермерите свидетелстват, че не са станали директни очевидци на самото раждане. Няколко часа след него те намерили мъртвото създание. Според тях то им е изпратено от Дявола.

Директорът на месната ветеринарна работа признава, че агнето в действителност наподобява на човек. Той обаче има пояснение за случилото се, защото е и индивидът, наблюдавал цялата бременност на овцата. По думите му плодът е инфектиран с тресчица още при започване на бременността на животното. Това станало и причина за чудовищната разновидност. След 5 месеца страдания овцата родила Антихриста.

 Антихриста

За момента не се знае дали чудовището е умряло единствено или било убито от фермерите. В региона култовете и вярата в злите сили е издигната в фетиш. Ето за какво мнозина са безапелационни, че в онази плевня в ЮАР се е родил самият Антихрист, който ще докара до края на света.

Това може да е предиздвикало вярващите селяни да сложат завършек на живота му. От друга страна създание, родено с толкоз доста аномалии, едва ли би оживяло на бял свят повече от няколко часа. Дали някой го е избавил от тъгите, или е избавил човечеството - в никакъв случай няма да разберем.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР