Кръвоносните съдове са пътят, по който тече кръвта – материалният

...
Кръвоносните съдове са пътят, по който тече кръвта – материалният
Коментари Харесай

Това са най-добрите чистачи на кръвта, но повече от 100 грама на ден не са препоръчителни

Кръвоносните съдове са пътят, по който тече кръвта – материалният притежател на живота. Дейността на нашата сърдечносъдова система е неуморна, като всяка минута сърцето изпомпва към 5 литра кръв в един непрестанен кръговрат, продължаващ през целия ни живот. Тя има неповторимо устройство и поддържа активността на всички кафези и органи в тялото ни, по тази причина би трябвало да се отнасяме с почитание към нея.

Кръвоносната система има постоянна потребност от филтриране, с цел да действа обикновено. Безспорно най-хубавите чистачи на кръвта са стафидите. Те са приети за мощно лекарство за възстановяване на здравните индикатори, само че би трябвало да имате поради, че те съдържат повече захар от прясното грозде и по тази причина не трябва да се надвишава препоръчваната норма – 50-100 г дневно за възрастен човек, не повече. Избирайте тъмни сортове с лечебна цел.

Внимавайте и с разцветките – би трябвало да наподобяват друго и естествено и без искра. Ако са идентични по цвят и блестят, значи са обработени с химикали за по-добър външен тип. По принцип лечебният курс е 2 седмици, само че след месец е желателно да го повторите според от здравословното си положение. Нужни са ви към 300 г стафиди, само че наложително с мрачен цвят. Измийте ги хубаво под течаща вода, след което ги залейте с гореща вода и оставете тази примес да престои 24 часа.

След приключване на този период, излейте водата, прехвърлете плодчетата в стъклен съд и ги залейте с оцет – вие избирате дали да е ябълков или винен. По-важно е той да е естествен, без каквито и да е добавки. Плодчетата да са покрити напълно с течността, а тя се съхранява на мрачно и задоволително ветровито място. След 2 дни прецедете сместа, след което доста хубаво изцедете плодовете. Наложете ги на хартиена кухненска забрадка, с цел да се изсушат.

И по този начин лечебните стафиди са подготвени за приложимост, само че е наложително да ги съхранявате в ледник. Изяждайте по 20-25 грама от накиснатите в оцета стафиди на гладно заран, като наред с това изпивате по чаша чиста вода. След 2 седмици здравословното ви положение доста ще се усъвършенства точно тъй като кръвоносните ви съдове ще се изчистят. Тези вкусни сушени плодове въздействат и на сърцето, и на нервната система. Оказват мощно успокояващо деяние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР