Краткотрайната гореща вълна в Обединеното кралство ще бъде прекъсната от

...
Краткотрайната гореща вълна в Обединеното кралство ще бъде прекъсната от
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Всяка област е изправена пред 16-часово предупреждение от Met Office за дъжд днес - вижте пълния списък

Краткотрайната гореща вълна в Обединеното кралство ще бъде прекратена от наводнения и безпорядък при пътешестване, защото Met Office издаде жълто време предизвестия за пороен дъжд в големи елементи от страната.

Това ще нарисува доста друга картина от изгарящите температури, на които се радват доста британци този уикенд, като температурите доближат своя пик в неделя, отбелязвайки най-горещия ден в годината, тъй че надалеч. Но метеоролозите споделят, че идната седмица ще забележим доста по-меки условия, като се чака влажното време да аргументи спиране на пътуването и вероятни наводнения.

Метеорологичната работа издаде три жълти предизвестия за дъжд, които влизат в действие през днешния ден. Първият ще засегне югозападния район на Англия. Ексетър, Плимут и Труро бяха предизвестени за мощен дъжд през днешния ден, като предизвестието е в действие от 8 часа сутринта през днешния ден и продължава до 23:59 довечера.

Според прогнозата е допустимо наводняване на няколко домове и предприятия, а пръскането и наводн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР