Краткото посещение на принц Хари в родината му приключи без

...
Краткото посещение на принц Хари в родината му приключи без
Коментари Харесай

Принц Хари отново до Меган, след като беше игнориран в родината си

Краткото посещаване на принц Хари в родината му завърши без той да успее да се срещне с никой от роднините си по бащина линия. Затова пък в Лондон той получи по този начин нужната поддръжка от брата и сестрата на починалата си майка принцеса Даяна.
 Принц Хари и крал Чарлз - на метри един от различен, само че без да се видят
Принц Хари и крал Чарлз - на метри един от различен, само че без да се видят

Разривът в кралското семейство няма изгледи да бъде преодолян

Тази заран, 10 май, принцът дойде на оповестеното авансово посещаване в Нигерия дружно със брачната половинка си. Хари и Меган са там по покана на локалното Министерство на защитата по отношение на игрите за ветерани Invictus, проведени от Хари.

Първата им обществена активност беше посещаване в Lights Academy в Абуджа. Двамата ще се срещнат и с потърпевши при спорове бойци и фамилиите им, ще посетят също волейболен и баскетболен мач.

В неделя херцозите на Съсекс ще дойдат в Лагос, където също са с натоварена стратегия. Меган ще взе участие в среща, отдадена на жените-лидери, а двамата дружно ще бъдат посетители на вечеря с някои от най-видните културни дейци на страната, оповестяват Express.

Посещение на в Нигерия е първото им пътешестване до страната, откакто херцогинята разкри, че по майчина линия е от нигерийски генезис. Много медии дефинираха пътуването им като " реплика на кралска обиколка ", въпреки двамата да престанаха да са работещи членове на кралското семейство през 2020 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР