Кръстова гора е едно от най-тайнствените места у нас, където

...
Кръстова гора е едно от най-тайнствените места у нас, където
Коментари Харесай

Силата на Кръстова гора идва от Космоса

Кръстова гора е едно от най-тайнствените места у нас, където редица хора са намерили излекуване даже на страшни болести като рак. Обектът е прочут с невероятната си мощ от стотици години, само че и през днешния ден никой не може да каже сигурно на какво се дължи магическото влияние на Кръстова гора. Предполага се обаче, че силата на местността е обвързвана с намираща се там парченце от божия кръст, както и с сила, идваща чак от Космоса.

Кръстова гора се намира на към шестдесет километра от Пловдив. В края на всяко лято в нощта против Кръстовден, когато силата на това място е най-мощна, тук се случват невиждани чудеса, заричат се хора, станали очевидци на знаменията.

Всяка година към 14 септември християни от страната и чужбина идват в манастира Света Троица, издигащ се в Кръстова гора. Хората идват в този край, надявайки се, че то ще им помогне да се избавят от проблемите си.

Според църковното поверие точно на територията му е била открита парченце от светия кръст Христов, на която се дължи и невероятната му мощ. По думите на някои магове обаче мястото разполага с невероятна сила още преди появяването на Исус Христос.

Главни виновници за това са минерали, намиращи се под почвата. Именно те пречупват галактическата и земната сила, а лъченията влияят позитивно върху живота и здравето ни, счита маг Ивайло.

По думите му хората идват тук, с цел да се оправят с компликациите си, а с помощта на мощната им религия това става още по-възможно, написа ТрудБг. Маг Ивайло коментира, че още преди идването на Исус по тези места е имало светилище, изпълнено с религиозни постройки.

Обитателите на региона са идвали тук, с цел да насочат молебствия за здраве и благополучие. Още тогава мястото е било мощно енергийно. В следствие обаче езическите храмове са били отстранени.

Въпреки това и през днешния ден на това място се случват чудеса. Но с цел да станат те, човек би трябвало да има мощна религия и да е с числи намерения, предизвестява екстрасенсът.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР