Красивите абстрактни на еклектичния британски бранд, но пресъздадени от дизайнерския

...
Красивите абстрактни на еклектичния британски бранд, но пресъздадени от дизайнерския
Коментари Харесай

22 модни находки от колаборацията на H&M с Richard Allan

Красивите нереални на еклектичния английски бранд, само че пресъздадени от дизайнерския екип на H&M, ни дават причина да посрещнем есента с повече фешън ентусиазъм. Затова избрахме тези модели от нея, които сигурно бихме носили. Елегантните рокли, поли, ризи, панталони и несъмнено, красиви шалове от следващата колаборация на H&M носят чувство за 60-те години на предишния век. Тогава, когато е основан и самият бранд Richard Allan . Толкова суинг има в тях, и толкоз.



Десените в сбирката са заимствани от архива на марката и включват емблематични принтове, измежду които пулсиращия Piccadilly, раздвижения Paraph, Palme, основан на визията на дърво, както и Sanaa, носещ названието на древен град. Мотивът Muse е нереална репрезентация на деветте вдъхновения от гръцката митология, а Scott интерпретира плетените шотландски карирани платове.

„ Страхотно е да знам, че принтовете на татко ми ще бъдат носени от напълно нова публика – той щеше да бъде разчувствуван, тъкмо както съм аз. Много от неговите пъстри дизайни са сходни на оригиналите от 60-те до 80-те години на XX в. Преработката на H&M е в действителност вдъхновяваща! Надявам се сбирката да отвори необятно вратите си към нови генерации и нови места, демонстрирайки невероятния гений на марката Richard Allan, чиито десени се трансфораха в синоним на цветен изискан “, споделя Кейт Алън, изобретателен шеф на Richard Allan London.



Колекцията ще бъде налична в магазините на H&M в целия свят, в това число и онлайн, на 22 август , тъй че имате още малко време да си набележите някой от тези модели, които ще „ оцветят “ есента с красиви принтове.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР