Красивата щерка на Ванко 1 определено се радва на заможен

...
Красивата щерка на Ванко 1 определено се радва на заможен
Коментари Харесай

Известна покрай баща си пловдивска хубавица яхна суперскъп звяр, нейна ли е колата?

Красивата дъщеря на Ванко 1 несъмнено се радва на състоятелен живот, в случай че съдим от изявленията ѝ в Instagram. На всички снимки брюнетката показва забележителен метод на живот, а на едни от последните фотоси Ивана театралничи в много първокласна и скъпа кола. 

Ивана е седнала на шофьорското място, не е с колан, само че е видно, че хубавицата не кара в този миг, а и не е известно дали тя въобще има шофьорска брошура. Фотосесията обаче е ефектна, а визията ѝ е съчетана сносно с черния салон на скъпата кола. Ивана е заложила на пай черен топ, черен чеп и ботуши вид кубинки.

Ивана другояче не разгласява постоянно фотоси, само че пък впечатлява постоянно почитателите си, когато въпреки всичко реши да показа нещо с тях. Тя несъмнено не е от девойките, които обичат да демонстрират метода си на живот непрекъснато, къде вървят, какво вършат и с кого. Не е ясно дали хубавицата си има гадже, само че най-вероятно има сериозен мъж до себе си. 

Наскоро установихме, че тя не следва в Instagram мъжа, спряган за нейна половинка през лятото - Ангел Чочин. Но това, което не може да скрие Ивана, е хубостта си, която блика от всеки фотос, написа vbox7.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР