Красимира Райчева © Надежда Чипева Още по темата Джонатан Вокс:

...
Красимира Райчева © Надежда Чипева Още по темата Джонатан Вокс:
Коментари Харесай

Лекторите на Retail in Detail: Красимира Райчева

Красимира Райчева

© Надежда Чипева Още по тематиката
Джонатан Вокс: Иновациите не би трябвало да се натрапват на потребителите

Изпълнителният шеф " Партньорства и нововъведения " на Visa в Европа пред " Капитал "
12 окт 2017 Красимира Райчева е управител на " Visa Европа " за България и съставлява бизнес ползите на компанията в страната. Нейната роля е да развива продуктите и услугите на " Visa Европа " измежду финансовите институции в страната. Тя ръководи връзките на компанията с банките и с други организации, които оферират безналични разплащания. Красимира Райчева управлява въвеждането на новаторските артикули на компанията в България, измежду които безконтакти, мобилни и разплащания от човек на човек.

Райчева работи за компанията от края на 2004 година Преди това е управлявала голям брой планове на IBM в банковия бранш. Тя има опит и в комерсиална банка като началник-отдел " Картови разплащания ".

Красимира Райчева има магистърска степен по електроника от Техническия университет – София, и магистърска степен по Project management от George Washington University. Завършила е мениджмънт в Henley Management College.

Красимира Райчева ще бъде измежду лекторите на годишната конференция Retail in Detail, проведена от сп. " Регал " и GfK, по тематиката " Бъдещето на електронните разплащания и по какъв начин те трансформират ритейла ". Конференцията ще се организира на 31 октомври в Sofia Event Center. Повече за събитието, програмата, лекторите и регистрацията може да видите тук.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР