Красимир и Виолета Гюлмезови са познати като дует Шик. В

...
Красимир и Виолета Гюлмезови са познати като дует Шик. В
Коментари Харесай

„Менделсон”: Историята на Краси и Вили Гюлмезови

Красимир и Виолета Гюлмезови са познати като дует " Шик ". В рубриката „ Менделсон” - какъв е персоналният свят на изпълнителите на обичаните от всички песни Обич " и " Не мога без теб”.

Песните им са същинско заричане в обич. Вдъхновени от сантименталния им път дружно, текстовете им участват в сърцата на българите и нееднократно са били част от най-важните им фамилни моменти. Самите те и до през днешния ден не стопират да си споделят в очите " Не мога без теб ".

Снимка: btvnovinite.bg

„ Запознахме се в края на 1982 година, а се залюбихме малко по-късно – в края на 1986 година Може би е имало някакви благосклонности посред ни, само че всеки беше тръгнал по неговия си път. До ден сегашен сме към този момент 32 години заедно”, описа Красимир.

„ Аз постоянно съм казвала, че това е Божа работа. Търсили сме другия човек до себе си. Искали сме да бъдем дружно, да гледаме в една посока и може би това е есенцията”, добави Виолета.

Снимка: btvnovinite.bg

Те се припознават като сътрудници освен на сцената, само че и в живота. Заедно основават емблематичния дует " Шик ". Първата ария е „ Обич”, която записват през 1991 година Малко по-късно отпътуват за Кипър, където е първото им фамилно тестване. Там работят близо 11 месеца, а Виолета забременява и ражда сина им..

Красимир й предлага брак на футболен мач, когато Виолета минимум чака това. Сватбата им е през юли при температура 40 градуса.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Двамата сме като два скачени съда. Свикнали сме прекомерно доста заедно”, споделя Виолета.

Тя става майка за повторно в България. Признава, че се е уплашила, тъй като са били тежки времена в България и се е тормозила по какъв начин ще ги отгледат. Ражда дъщеричка.

„ Те са нашето богатство”, споделя Виолета.

Сега към този момент чакат внуци.

Снимка: btvnovinite.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР