Красавицата отнесе това признание за собствената си козметична серия GaliDoll.

...
Красавицата отнесе това признание за собствената си козметична серия GaliDoll.
Коментари Харесай

Мисис България д-р Галина Долапчиева с отличие за козметичната си серия GaliDoll


Красавицата отнесе това самопризнание за личната си козметична серия GaliDoll.



Автор на формулата на Diamond skin luxe face cream е самата доктор Галина Долапчиева.

„ Diamond skin luxe face cream е първокласен крем за лице с нова неповторима формула, която съдържа два типа хиалуронова киселина за извънредно дълбока хидратация, обогатен с диамантен прахуляк и коктейл от витамини и антиоксиданти, подобаващ за грижа на кожата и за нейният лъчезарен тип. Един неповторим крем, който оказва помощ за изглаждането на фините бръчки, придава на кожата искра и хубост, и чувство за кадифена кожа. Наша задача е грижата за младостта на вашата кожа и нейната хубост във всяка възраст. Самочувствието и увереността на дамата идват от сигурността ѝ в крайния резултат “, споделя доктор Долапчиева.



За рекламно лице на козметичната линия доктор Долапчиева се е доверила на

Д-р Долапчиева е експерт по естетична стоматология от 2002г. През 2005г приключва здравен мениджмънт МУ Варна, а през 2011 се дипломира като експерт по хармония на лицеви меки тъкани в влиятелния Университет в Падова, Италия.

Галина Долапчиева сграбчи короната „ Мисис България Universe 2018 “ на 20-ото издание на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас.

Д-р Долапчиева е измежду водещите имена в региона на естетичната медицина у нас и в Италия, където живее, само че постоянно прескача и до България поради работните си задължения. Често може да бъде видяна на всемирски събития по света в компанията на известни лица от света на шоубизнеса.



Продуктите от серията GaliDoll можете да разгледате и да поръчате или.


Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР