Кралят нареди на воюващите си синове да загърбят продължаващата си

...
Кралят нареди на воюващите си синове да загърбят продължаващата си
Коментари Харесай

Уилям и Хари отново заедно...по кралска заповед СНИМКИ

Кралят подреди на воюващите си синове да загърбят продължаващата си омраза преди погребението на кралицата, което накара двойката да се събере обществено за първи път от повече от година, стана ясно нощес.

Източници от кралския двор настояват, че принц Уилям се е опитал да зарови брадвата, като е дал „ маслинова клонка “ на по-малкия си брат принц Хари и го е помолил да се причисли към него на разходка отвън замъка Уиндзор след телефонен диалог с татко му Чарлз.

В сцена, която явно зарадва кралските почитатели, дошли пред портите на имението Уиндзор, с цел да скърбят за гибелта на кралицата, Уилям и Хари излязоха един до друг със съпругите си Кейт и Меган.

 Воюващите принцове Уилям и Хари и техните съпруги се събраха още веднъж за кралска разходка през вчерашния ден измежду невероятни подиуми в замъка Уиндзор

Двете двойки отидоха на 40-минутна разходка, с цел да прегледат морето от цветя пред портите на кралското имение в чест на доста обичания монарх.

 Вижда се по какъв начин Меган се взира в Кейт, до момента в който четиримата се възхищават на цветята, които сервират на кралицата. Само в случай че можеха да съумеят да се съберат още веднъж приживе. Но без значение. Нейно величество беше нищо друго с изключение на прагматик: по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай

Експерти предвиждат, че моментът може да е повратна точка в развалените връзки сред новотитулуваните Уелс и Съсекс, които са в несъгласие след поредност от  интервюта на Хари и Меган.

Базираните в Монтесито Съсекс бяха в Обединеното кралство на обиколка, когато здравето на кралицата ненадейно се утежни в четвъртък. 

Смята се, че семейство Съсекс не са правили никакви проекти за среща с уелсците, макар че са отседнали във Frogmore Cottage, единствено на 700 ярда от Adelaide Cottage на Уилям и Кейт. Въпреки това и Уилям, и Хари дойдоха в Балморал в четвъртък, откакто стана ясно, че здравето на кралицата е разтърсено. 

Говорител на двореца Кенсингтън сподели, че принцът на Уелс е поканил Съсекс да се причислят към него и принцесата на Уелс по време на разходката през вчерашния ден вечерта. 

Въпреки това, съгласно The ​​Times, лагерите изискват продължителни договаряния авансово, което забави идването им с 45 минути.

Високопоставен източник от двореца сподели: „ Принцът на Уелс предложения херцога и херцогинята на Съсекс да се причислят към него и принцесата на Уелс.

Принцът на Уелс смяташе, че това е значима демонстрация на единение за кралицата в необикновено сложен миг за фамилията. “

Приятелят на Съсекс и желан публицист Омид Скоби по-късно съобщи в Twitter, че поканата е била направена в „ 11-ия час “. 

Въпреки това, намеквайки, че Уилям е подготвен да протегне на Хари маслинова клонка и да работи за стопяването на леда сред тях, той съобщи: „ Това без подозрение е значим миг в историята на връзките сред двамата братя “. 

 Синовете на крал Чарлз III Хари и Уилям инспектират поднесени цветя в замъка Уиндзор през вчерашния ден вечерта

Смята се, че вчерашната изненадваща поява е първият път, когато двете двойки са били дружно на обществено място след Деня на Британската общественост на 9 март 2020 година

И това е първият път, когато Уилям и Хари са видени дружно на обществено място, откогато се причислиха към откриването на мемориала в чест на майка им, принцеса Даяна.

 Принцът и принцесата на Уелс преглеждат почитта, оставена след гибелта на кралица Елизабет II, в замъка Уиндзор

Хари и Меган, които сензационно се отхвърлиха от отговорностите си към монархията преди две години, с цел да заживеят сами в Калифорния и по-късно повдигнаха серия от бомбастични обвинения против Короната, се държаха за ръце, до момента в който гледаха трибуните, като в един миг Хари нежно постави ръка на гърба на Меган. Те бяха видяни да сочат разнообразни знаци за почест и да ги разискват, до момента в който хората от тълпата им махаха.

В един миг дребна играчка на мечето Падингтън беше дадена на Уилям, която той съобщи на собствен асистент. Беше забелязан да допира леко гърба на Кейт. В един миг Кейт приклекна и стартира да приказва на дете, което беше почнало да плаче. Детето спря да плаче, когато Кейт се приближи до него. 

Един благодетел твърди, че Кейт е споделила на децата, че най-малкият й наследник Луис – който открадна сърцата на нацията по време на празненствата за платинения празник на кралицата – я е утешил, като й е споделил: „ Сега най-малко баба е при прародител. “

Друг кралски почитател, който беседва с Хари и Меган, сподели пред MailOnline: „ Прекрасно е да ги видя двамата дружно. Може би те могат да се върнат към вярна връзка. Прекрасни вълнички минаха през тълпата, когато се приближиха. Надяваме се, че стоплянето на отношенията между Хари и брат му може да стартира в този момент. Толкова съм разчувствуван, че ги видях и двамата дружно. Прекрасно е.`

 Семейство Съсекс спря да се ръкува и да поговори с огромната навалица от събрали се опечалени

Друг добави: „ Може да се изградят някои мостове. Може това да е било желанието на кралицата ". 

По-рано принцът на Уелс отдаде прочувствена респект на починалата си „ баба “, описвайки обичания монарх като „ извънреден водач, чийто ангажимент към страната, Кралствата и Британската общественост беше безспорен “.

 Крал Чарлз III поздравява членове на обществеността пред Кларънс Хаус, Лондон

Крал Чарлз III поздравява хората пред Кларънс Хаус, Лондон

Превод: Стандарт
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР