Кралят на попфолка Азис показа кой подарък за Коледа го

...
Кралят на попфолка Азис показа кой подарък за Коледа го
Коментари Харесай

Азис показа кой подарък за Коледа го е трогнал най-много

Кралят на попфолка Азис сподели кой подарък за Коледа го е трогнал най-вече. Оказа се, че това е тениска, дарена му от неговата щерка Рая.

На нея обаче има трогателния надпис: „ Най-добрият баща на света ”. Костинбродския славей си пусна фотография в Инстаграм, на която въпреки и мъчно се е пробра във фланелката. „ Подаръкът за Коледа от моето детенце Рая. Благодаря ти ”, написа към сторито Азис, който избира момичето му да пораства надалеч от прожекторите.



15-годишната Рая е щерка на артиста от приятелката му Гала. В началото на лятото той гушна второ чадо. “Да станеш татко за повторно на 44 години е благословия! Момче е ”, написа тогава артистът на фотография с малчугана. Малко по-късно пусна различен кадър с бебето, запазвайки в цялостна загадка както името на детето, по този начин и майка му. По-късно обаче се появиха клюки, че момченцето в действителност не е негов правоприемник. „ Моите деца са табу в медиите. Много обичам бебето, друго няма да кажа ”, разяснява тематиката преди дни Азис в изявление за Нова телевизия.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР