Кралят на поп-фолка Азис избухна в социалните мрежи. Причината –

...
Кралят на поп-фолка Азис избухна в социалните мрежи. Причината –
Коментари Харесай

Азис скочи на феновете

Кралят на поп-фолка Азис избухна в обществените мрежи. Причината – писнало му е да получава директиви от почитателите. Това стана ясно от дълга обява на Костинбродския славей във Фейсбук.

" Време ли е за музика, не е ли време?! Не знам... Объркан съм! Получавам известия: " Направи като тази твоя ария ", " Направи като онази твоя ария ", " Обръсни се ", " Подстрижи се! "... Защо бе, хора?

Защо вие ще определяте каква музика да върша?! Защо вие ще казвате каква брада и каква коса да нося? Нито съм ви гадже, нито брачен партньор, нито татко!.

И аз желая Мадона да направи ария като La isla bonita, само че тя в никакъв случай не повтори, а продължи напред. Аз в никакъв случай не си разреших да ѝ напиша каква музика да прави или пък, че розовата ѝ коса не ми харесва. Това е неин избор и аз се покорявам на гения и харизмата ѝ!

Ще върша музика, която АЗ одобрявам!Ще наподобявам както АЗ преценява да наподобявам!

Нито сте спечелили конкурс за хубост, нито сте написали по-успешни песни от моите! Оставете ме да създавам на воля! Аз вземам решение! Никой не може да каже на художник какви цветове да употребява в картините си.

Обичам хората, които слушат музиката ми и почитат творчеството ми! Благодаря ви! ", написа изпълнителят на „ Хабиби “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР