Кралското семейство отбеляза 5-я рожден ден на принц Луи. Четвъртият

...
Кралското семейство отбеляза 5-я рожден ден на принц Луи. Четвъртият
Коментари Харесай

Кралското семейство отбеляза 5-я рожден ден на принц Луи

Кралското семейство означи 5-я рожден ден на принц Луи. Четвъртият в линията за наследяването на престола завоюва сърцата ни с непринуденото си поведение на платинения празник на починалата си прабаба Елизабет, само че дали ще го забележим и на идната коронацията на крал Чарлз Трети на 6 май все не знаем, защото родителите му принц Уилям и Катрин, принцесата на Уелс, към момента не са оповестили решението си дали ще го вземат на церемонията в Уестминстърското абатство.

По мотив рождения ден на най-малкия си наследник на английският престолонаследник и брачната половинка му обаче не пропуснаха да разгласяват две благи фотоси на Луи.
    View this post on Instagram           
A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

На първата фотография  виждаме внука на крал Чарлз Трети и четвърти в линията за заместничество на английския трон след татко си принц Уилям, брат си принц Джордж и сестра си принцеса Шарлот, се смее, до момента в който седи в ръчна количка, бутана от майка му, облечен в наследник пуловер и къси панталони в същия цвят.  Втората е непосредствен кадър на необятно усмихнатия принц Луи.

Нарушавайки традицията, портретите за рождения ден са направени от фотографката Мили Пилкингтън, която не пропусна да означи благодарността си към кралските особи. „ Развълнувана съм да споделя с вас няколко портрета на принц Луи, с цел да отпразнуваме неговия 5-и рожден ден през днешния ден ”, написа тя в профила си в Instagram, споделяйки фрагментите.

В предишното фотосите на рождения ден на Луи, както и неговите брат и сестра - принц Джордж и принцеса Шарлот, правеше майка им Кейт Мидълтън.

Портретите за 5-я рожден ден на принца идват, откакто той направи своя формален дебют и на специфичната великденска работа преди дни, облечен в стилно сако, къси панталони и радостна вратовръзка с колела.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР