Кралицата на клеветата Мая Манолова е изрекла поредната във видеобръщение

...
Кралицата на клеветата Мая Манолова е изрекла поредната във видеобръщение
Коментари Харесай

ПИК завежда дело срещу Мая Манолова за 20 000 лв. заради клеветата личния сайт на Бойко Борисов

Кралицата на клеветата Мая Манолова е изрекла следващата във видеобръщение от фейсбук: „ ПИК е персоналният уебсайт на Бойко Борисов “.

Сега ще би трябвало да го потвърди и в съда.

Като шеф и едноличен притежател на „ ПИК нюз “ декларирам, че компанията завежда цивилен иск против Манолова за 20 000 лева Искът е за уронване на положителното име и търговски вреди, ще бъде входиран от юристите ни идната седмица. Парите ще бъдат дарени на дом за деца с увреждания.

Интригите на въпросното лице в годините са регистрирани по медийните страници и в паметта на поколенията. Припомням две от най-фрапантните: напролет на 2013-а по неин донос започва аферата „ Костинброд “, вследствие на която пристигна на власт уйдурмата „ Орешарски “ и банкрутира КТБ. Стотици хиляди българи изгубиха спестяванията си, стотици бизнеси банкрутираха или бяха непоправимо повредени. Пари в КТБ изгубих и аз.
свързани новини49900на 27.09.202118475на 05.10.2021
Миналата пролет същото лице разгласи от Околовръстното на София, че е разкрила ферма за развъждане на марихуана, благосъстоятелност на Бойко Борисов.

Колкото плантацията е благосъстоятелност на Борисов, толкоз и ПИК. Източникът на клеветите обаче е еднакъв. И това не е инцидентно – съпартийците на Манолова - Бабикян и Трайков, стоят зад уеб страницата за подправени вести „ Информиран.нет “. Съпартийката й Татяна Дончева изфабрикува конспирацията „ 500К “, а след това си измисли докторска степен на Бойко Борисов от Софийския университет, присъдена му от проф. Анастас Герджиков.

Цялата политическа активност на тези „ честни политици “ се крепи на ментета.

Мнозина махат с ръка и простят, само че в този момент аз няма да простя. Не мога да осъждам Бабикян и Трайков за мръсотиите по мой адрес в „ Информиран. нет “, защото подло се крият зад анонимността на уеб страницата. Ще осъждам обаче менторката им Манолова.

ПИК не е персоналният уебсайт на Бойко Борисов, а персоналният уебсайт на Недялко Недялков. Това е елементарно проверимо в комерсиалния указател. Във времето клеветниците са ни „ закачали “ към кого ли не. Първо бяхме на Алексей Петров, след това на Любомир Павлов, последва Делян Пеевски, в този момент сме на Бойко Борисов.

Е, на никого не сме. Ничии сме. Тук е казусът и това не може да ни се елементарни от тези, които цялостен живот слугуват на по най-малко двама господари.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР