Кралица Елизабет II награди най-голямата британска компания за секс играчки,

...
Кралица Елизабет II награди най-голямата британска компания за секс играчки,
Коментари Харесай

Кралицата награди британска компания за секс играчки

Кралица Елизабет II награди най-голямата английска компания за секс играчки, заяви Българска национална телевизия.

" LoveHoney " завоюва премията на кралицата за компания с извънреден растеж в продажбите в чужбина през последните шест години. От 2015 година продажбите на компанията в чужбина са нарастнали от 12 милиона на 56 милиона, с общ растеж от 365 %.

Наградата, разказана като " най-голямото самопризнание за бизнес триумф ", разрешава на " LoveHoney " да употребява емблемата на кралицата в продължение на 5 години в реклами, маркетинг и опаковки като знак на " качество и триумф ".

Компанията завоюва за пръв път английската премия за растеж на експорта на артикули през 2015 година, а съсобствениците ѝ Ричард Лонгарст и Нийл Слатфорд се срещнаха с кралицата, принц Филип и други членове на фамилията на кралски банкет в Бъкингамския замък.

" LoveHoney " е най-големият онлайн магазин за възрастни във Англия и има осем други уеб портала в международен мащаб, в това число в Съединени американски щати, Австралия, Франция, Германия, Испания, Европейски Съюз, Канада и Нова Зеландия. Има потребителска база от 2,2 милиона души и 300 служащи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР