Кръговете в житните полета на Великобритания често са плод на

...
Кръговете в житните полета на Великобритания често са плод на
Коментари Харесай

Кръговете в житата

Кръговете в житните полета на Англия постоянно са плод на действието на организацията Cropcirclemaker, чиите членове вършат кръгове, а след това се смеят, до момента в който уфолози мерят радиационната интензивност.

Но надалеч не постоянно създателите са хора. През осемдсетте години на предишния век във Англия в житните полета едновременно се появили петстотин кръга, които, както се оказало, се правели от крави, вързани на прът, който обикаляли, до момента в който пасат.

Но съществуват доста кръгове, чиято поява няма по какъв начин да бъде обяснена. Още повече, че от време на време тя се случва пред очевидци, които настояват, че кръговете са се появили за по-малко от секунда.

Първите житни кръгове са се появили в Германия през 1687 година. Това събитие било илюстрирано с известната гравюра „ Дяволът с косата ”. Едва епохи по-късно – през 1966 година – била маркирана появяването на кръг в тръстиково поле в Австралия.

 Кръговете в житата

Две години по-късно кръговете почнали да се появяват към Стоунхендж в Англия. Най-голям брой кръгове и рисунки по житните полета има в Англия – над две хиляди.

Следват я скандинавските страни, където са регистрирани стотина кръга, Русия – с над шестдесет житни кръга, Съединени американски щати – с над петдесет, Германия – с над тридесет, Япония – с тридесет кръга.

Въпреки че са правени доста подправени кръгове от хора, те са били елементарно разпознавани. Разликата е в това, че при същинските кръгове даже презрялата пшеница се огъвала гладко на деветдесет градуса, само че продължавала да си пораства, а при подправените тя се чупела.

Кръговете се появяват върху сухи стъбла, когато остават няколко дни до събирането на пшеницата. Една от версиите акцентира съществуването на микроторнадо, което завърта класовете.

Може обаче кръговете да са отпечатък от долната част на летяща паница. Но доста от кръговете, а от време на време и рисунките по житата въобще не си наподобяват. Възможно е това да е подаване на сигнал от Космоса.

Има и доктрина, съгласно която самата пшеница се пренарежда по този метод, с цел да ни изпрати обръщение, че и растенията са рационални. Отдавна се знае, че сред растенията тече обмяна на информация.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР