Козметолозите препоръчват през студените месеци да се използват обогатени с

...
Козметолозите препоръчват през студените месеци да се използват обогатени с
Коментари Харесай

Използвайте кремове с натурални масла в студените дни

Козметолозите предлагат през студените месеци да се употребяват обогатени с подхранващи масла кремове, които възвръщат водния баланс и внимателно хидратират и омекотяват кожата на тялото и ръцете.

Като специфичен комплимент към своите клиенти от REFAN са подготвили комплекти с бутер кремове за тяло и ръце на извънредно преференциална цена. Можете да ги вземете единствено за 11,98 лева, като по този метод получавате два продукта, а заплащате единствено крема за тяло!

Всеки един от бутер кремовете за тяло и ръце на REFAN нежно и дейно се грижи за кожата, като я защищава от изсушаване и нездравословните атмосферни въздействия, с помощта на дейните си натурални съставки:

Масло от ший - богато на витамини А, Е, F и мастни киселини. То има подмладяващ резултат, оказва мощно омекотяващо деяние върху груба, суха и лющеща се кожа, прави я гладка и еластична, спомага поддържането на здрави и красиви нокти.

Какаово масло - източник на естествени антиоксиданти, естествен стимулант, който форсира клетъчната обмяна, усъвършенства овлажняването, придава  искра и гладкост на кожата.

Витамин В3 - работи против загубата на вода, има анти-ейдж резултат, изглажда, понижава пигментацията и подтиква еластичността на кожата.

Всеки от десетте комплекта впечатлява сетивата с нежни и истински ухания. Можете да се насладите на ободряващия билково-хербален мирис на Eucalyptus&Rosemary или на медно-сладкото благоухание на Cotton Blossom&Honey, да се докоснете до деликатните нотки на Magnolia&Rose petals и Lemon cream&Milk, а в случай че си падате по опитите и провокациите, тогава изпробвайте Cedar wood&Spices или Musk&Orange. За феновете на сладките плодови ухания са Pomegranate & Papaya, Melon and Apricot, Passion fruit и Wild Cherry.

Бутер кремовете са с копринена консистенция, която не оставя мазни следи и който и от комплектите на REFAN да изберете, ще се радвате на подхранена, хидратирана и регенерирана кожа през студените месеци.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР