“Кой те подведе така комплексарски да реагираш на Корнелия Нинова?

...
“Кой те подведе така комплексарски да реагираш на Корнелия Нинова?
Коментари Харесай

Диков към Слави Трифонов: Кой те подведе комплексарски за Нинова, без нея няма сваляне на ГЕРБ

“Кой те подведе по този начин комплексарски да реагираш на Корнелия Нинова? Хората в интернет са прави, че щом смяташ, че си на другия бряг с Корнелия, значи си на брега на Бойко Борисов”, обърна към Слави Трифонов журналистът Сашо Диков по време на своето посещение в шоуто му по телевизия 7/8.

Повод за директната имитация на Диков стана постът на Трифонов във Facebook, където той съобщи, че не желае да взе участие в диалозите за почтени избори, инициирани от Българска социалистическа партия, защото Корнелия Нинова била „ на другия бряг “.

“След тая ти комплексарщина против Корнелия би трябвало да се замислиш по какъв начин да обясниш на хората, че няма да си патерица на Бойко Борисов в парламента”, по този начин Диков подлага на критика водача на партия „ ИТН “ след нападателния му коментар за Нинова.

Диков бе безапелационен по време на тв присъединяване си, че България не може да се промени към положително без Корнелия Нинова. “Ако не се обединиш с нея, какъв брой депутати ще вкараш - 30,40,50 депутати и Валери Симеонов ще ти се подиграва от парламентарната трибуна”, предизвести гологлавия водещ Диков.

“Без Българска социалистическа партия огромното зло ГЕРБ не може да бъде махнато от ръководството “, уточни Сашо Диков.

Дългогодишният публицист напомни, че 67% от българите желаят Бойко Борисов да бъде свален от власт. Той бе непосредствен, заявявайки: “Без Корнелия Нинова това няма по какъв начин да стане “.

“Нинова желае да се обедините за почтени избори. Ако не се обединиш с Нинова ще подсмърчаш покрай парламентарната естрада и ще ти се подиграват както умеят да ти се подиграват. Ще си в едно малцинство, което няма да може да направи нищо”, намерено предизвести журналистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР