Кой посини снахата на Маги Халваджиян? Този въпрос си задават

...
Кой посини снахата на Маги Халваджиян? Този въпрос си задават
Коментари Харесай

Кой посини снахата на Халваджиян? Алекс Енева се появи лилави оттоци в „Капките“

Кой посини снахата на Маги Халваджиян? Този въпрос си задават почитатели на „ Като две капки вода “ след снощния лайф, на който Алекс Енева се появи в много чудноват тип. Хореографката на „ Funky monkeys “ бе с посинено лице и очевидно оттоци, които даже тежкият театрален грим не е съумял да скрие, предава ХотАрена.
Светкавично се завъртяха разнообразни тайни теории – от битов скандал, до безразсъден случай по време на фамилната отмора в Индия.
Най-вероятната причина за типа на някогашната адреналинка обаче е скорошно посещаване при кожния лекар. Алекс очевидно е уголемила устните си, които в естествения си тип са много по-тънки. Твърде евентуално е и да се е подложила на неинвазивен лифтинг или различен тип намеса, след която постоянно се получават сходни насинявания по бузите и скулите.
Макар да са последователи на хипи стила, във семейството на Халваджиян постоянно прибягват до модерните разкрасителни процедури на пластичната хирургия. Съпругата на Маги Халваджиян – Кремена, наскоро също се подложи на няколко интервенции за обтягане на кожата. Крайният резултат обаче не бе изключително сполучлив.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР