„Кой е Слави?”: на този въпрос се опита да отговори

...
„Кой е Слави?”: на този въпрос се опита да отговори
Коментари Харесай

„Евронюз”: Кой е Слави?

„ Кой е Слави?”: на този въпрос се опита да отговори телевизия „ Евронюз” в 6-минутен репортаж, отдаден на извършените в неделя парламентарни избори в България. Партията на Слави Трифонов „ Има подобен народ” е втора политическа мощ, изпреварвайки Българска социалистическа партия.

Известен просто като Слави за множеството българи, Слави Трифонов в този момент оглавява нова партия срещу статуквото, наречена „ Има подобен народ”, показват от „ Евронюз”. Телевизията обръща внимание на това, че шоуменът, за разлика от другите политици, не взе участие в предизборни диспути, а избра да комуникира със своите симпатизанти от трибуната на личната си телевизия, както и отговаряйки на техни въпроси в обществените мрежи.

Очакваше се новата партия на Трифонов да реализира добър резултат, само че никой не очакваше толкоз добър. По данни на ЦИК партията „ Има подобен народ” е втора политическа мощ след ГЕРБ, изпреварвайки Българска социалистическа партия. В репортажа си за парламентарните избори в България „ Евронюз” напомня, че Слави Трифонов е отказал да даде изявленията преди вота, и обръща внимание на поста му във Facebook в нощта на изборите, когато Трифонов благодари на своите симпатизанти, още веднъж в обществените мрежи.

„ Евронюз” показва, че никой от партията на Слави Трифонов не е взел участие в предизборни диспути, а вместо това шоуменът е отговарял на въпроси за фенове в обществените мрежи в неофициална среда. Споменава се и концертът в зала „ Арена Армеец”, излъчен във Facebook. „ Евронюз” отбелязва обаче, че политическите оферти на „ Има подобен народ” са неразбираеми. Телевизията интервюира политолога Христо Панчугов, съгласно който Трифонов може да получи мандат за сформиране на държавно управление без ясна концепция в каква политическа посока ще се насочи България. При обработени 93% протоколи партията на Трифонов събира 18% от гласовете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР