Кой би помислил, че измисленият Ханибал Лектър не е чак

...
Кой би помислил, че измисленият Ханибал Лектър не е чак
Коментари Харесай

Членовете на това руско семейство са най-зловещите канибали, за които сте чели

Кой би помислил, че измисленият Ханибал Лектър не е чак такова страшилище, каквито са същинските канибали? Със своите злокобни закононарушения съветско семейство от Краснодарски разрушиха въображението на всеки рационален човек.

Двойката канибали са задържани неотдавна от управляващите в Русия, като са упрекнати за над 30 убийства. Те освен дебнели убивали жертвите си, а и ги разпарчетосвали, с цел да ги изядат.

За момента са разпознати единствено 7 от убитите, чийто остатъци се пазели в хладилника на ужасяващите канибали. Те сами посочили бурканите, откакто били притиснати от полицията.

Въпреки че признават единствено за 7 убийства, проверяващите имат вяра, че те са виновни за доста повече, като показват, чe в региона са изчезнали 30 души без диря.

Първият им случай на ликвидиране и изяждане на жертвата е през 1999 година, когато отвличат жена и разчленяват тялото ѝ.

Едва през септември тази година съмненията падат върху тях. Мъжът е разпитан първи и най-после полицията съумява да изтръгне признания, като канибалът даже ги води към кофа с останките на неотдавна убита от него жена.

В хода на следствието са конфискувани и мобилните телефони на двамата канибали, а откритите фрагменти в тях погнусили даже и най-опитните следователи. На фотосите заповедният театралничил с разнообразни елементи на тялото на убита и нарязана жена.

Първоначално той отричал убийството и декларирал, че инцидентно намерил тялото и си направил няколко фотоси с него, само че в следствие доказателствата против него почнали да се натрупат.

Следствието против фамилията към момента не е завършило, а полицията споделя, че колкото повече ги проверява, толкоз по-ужасяващи детайлности схваща за тях.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР