Котки с внушително големи размери кръстосват Великобритания и сигналите за

...
Котки с внушително големи размери кръстосват Великобритания и сигналите за
Коментари Харесай

Котки-мутанти панират Англия

Котки с внушително огромни размери кръстосват Англия и сигналите за това зачестяват от ден на ден.

Случаите с котки-мутанти са обединили поданиците на Кралица Елизабет, че те са гости от Космоса и даже към този момент са основали сдружение " Големите котки, пришълци на Англия ".

Един от членовете му, Боб Уолш, споделя пред вестник " Сън " някои от случаите.

 Котки-мутанти панират Англия

В покрайнините на Уилфийлд татко и синът му разхождали кучето си по здрач. В полезрението на фенерчето им попаднали две осветени очи. Двамата помислили, че са на куче. Но когато доближили, на три метра пред тях стояла голяма котка, която нервно движела опашката си. Дължината й била повече от метър и приличала на дива котка.

Джени Уорингтън е от Мойра и е снимала отпечатъци от лапа. Дължината на ноктите надвишава 5 сантиметра. Джени твърди, че в региона, в който е намерила отпечатъците, е видяла огромно създание, също наподобяващо на пантера.

Друг мъж от Западен Фейв споделя, че по време на разходка видял котка с размера на доберман или ротвайлер, която пиела от локва вода.

Котките в лондонското предградие Сейдънхъм пък от известно време са погубвани от някакво голямо животно. Военният Тони Хелдър твърди, че в двора на градината си с тъга съумял да избави домашната си фаворитка от лапите на черен звяр с дължина 1.5 метра.

За него свидетелстват и други хора в предградието, които към този момент са го кръстили Сейдънхъмската пантера.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР