Котката е може би едно от най-загадъчните твари, живеещи на

...
Котката е може би едно от най-загадъчните твари, живеещи на
Коментари Харесай

Как котката показва, че има лоша енергия в дома ти

Котката е може би едно от най-загадъчните твари, живеещи на Земята. В антични времена тя е била почитана като богиня, в Средновековието са се страхували от нея като от изчадие на пъкъла, а през днешния ден изпитваме обич и трогване към това красиво животно.

Още в античен Египет е била известна магическата мощ, присъща на котките. Те били пазители на храмовете, предпазвали ги от грабежи и опозоряване. Смятало се е, че племето на котките пази хората от въздействието на отвъдните сили.

Достатъчно е да наблюдавате държанието на котката, с цел да разберете, че той може да види това, което е недостъпно за човешкото око. Котките са в положение да покажат на стопаните си местата, където в дома им се натрупва негативна сила.

Как да определите дали котката вижда неприятни сили във вашия дом?

Биоенергийните терапевти настояват, че се схваща елементарно дали има неприятна сила в дома. Поведението на котката е самобитен знак за съществуването на негативна сила в къщата. Животното, откакто я е усетило, може дълго да се взира в една точка, до момента в който вие самите не виждате нищо съмнително или нищо, което би могло да заинтересува вашия домакински любим. Той освен усеща, само че вижда и енергийната опасност.

Места, които са натрупвания на негативна сила във вашата къща, котката или непрекъснато ще заобикаля, или назад - ще им обърне особено внимание: съскане, настръхване на козината. Котката елементарно ще разпознава неща, които имат неприятна сила, която може да навреди на стопаните ѝ. Тя ще се втурне към тях, ще се опита да ги надраска и раздра.

Котката се държи по сходен метод по отношение на хората, които идват у вас с неприятни планове. Ако вашият домакински любим е извънредно неприветлив към госта, помислете за повода. Вероятно той ви желае зло или е притежател на негативна сила. Животните, изключително котките, усещат доста добре хората и знаят по какъв начин да разграничават кой е добър и кой е неприятен. В наличието на неприятни хора котките могат да откажат да ядат или да играят.

Биоенергийните терапевти поучават да се вгледате деликатно в държанието на вашите домашни любимци. Това може да ви спести доста проблеми. Например, в случай че котка се хвърли в краката ви, когато отивате някъде, откажете пътешестване - това ви заплашва с неприятности.

Лош знак е, в случай че котката ви легне на масата. Това предвещава загубата на някой непосредствен.

 Котката надушва неприятната сила

Понякога котката напуща дома ви. Най-често това значи, че тя е взела със себе си негатива, който е бил в нея. Ако това се случи, знайте, че вашият домакински любим е отстранил проблемите и заболяванията, които ви заплашват, като по този метод почиства дома ви от неприятни наслагвания.

Някои хора считат, че на котката не трябва да се разрешава да спи в леглото на стопанина. Според тях това е симптом на болест, бодърствуване, отмалялост и даже психологични разстройства. Повечето фенове на котките няма да се съгласят с това изказване. Напротив, сънят до мъркащия домакински любим съгласно тях е по-здрав и спокоен.

Научно потвърдено е, че звуковите талази, предавани от пухкавите мустакати другари по време на сън, работят успокояващо, релаксиращо на хората, способстват за бездънен, постоянен и здрав сън и усъвършенстват прочувственото и психическото положение на индивида. Мъркащите звуци работят успокояващо на мозъка ни. Те са чудесно средство за лекуване на стрес и бодърствуване. Много психолози поучават пациентите, страдащи от меланхолия или невроза, да си вземат коте за домакински любим.

Дали да гледа на домашния си любим като на създание с вълшебен качества, всеки взема решение самичък. Нито един фен на котки обаче няма да отхвърли обстоятелството, че тези мистериозни създания виждат това, което ние не можем да забележим, и имат необикновен усет.

Вижте още незнайни обстоятелства за котките.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР