Костадин Костадинов е PR продукт на министър в сегашното правителство

...
Костадин Костадинов е PR продукт на министър в сегашното правителство
Коментари Харесай

Марешки: Костадин Костадинов е PR продукт на Кралев

Костадин Костадинов е PR артикул на министър в настоящето държавно управление – на Красен Кралев. Сега го засилват, с цел да отклонят недоволните от ГЕРБ и те да не отидат при същинските други възможности. Това сподели водачът на „ Воля “ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки в изявление за bTV.
През 2011 година той (бел. ред. Кралев) го изкара (бел. ред. Костадинов), с цел да може да отклони гласовете на недоволните варненци от модела на Кирил Йорданов, да вземат гласовете им, да ги излъжат и след това на балотажа да поддържат Йорданов, с цел да се резервира статуквото. „ В момента задействат това момче, с цел да може недоволните от ГЕРБ, вместо да отидат в същинските други възможности, вършат същия план “, сподели Марешки.
Той назова Костадинов „ измамник “.
Относно предлагането на „ Воля “ обединенията отвън Народното събрание да получат 1 лева на глас, до момента в който тези в Парламента да запазят размера на дотацията си от 11 лева на глас водачът на „ Воля “ отхвърли да е импортирано поради Костадинов, въпреки че визира единствено него (след последните парламентарни избори единствено една партия, която не е в Народното събрание, има право на дотация – „ Възраждане “ на Костадинов).
Ние сме поредни, аз съм основател на референдум, в който искахме нулева дотация и на изборите казахме, че ще подкрепим всяко предложение за увеличение на мажоритарността и понижаване на дотациите, даже да е с малко, изясни той.
Решението на бюджетната комисия обаче е отпаднало, тъй като сега „ няма такива настроения “, „ оказа се, че съм единственият герой за това, за което са дали своят вот хората на референдума “, сподели Марешки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР