Коронавирусната пандемия лиши Венеция от традиционния карнавал на живо тази

...
Коронавирусната пандемия лиши Венеция от традиционния карнавал на живо тази
Коментари Харесай

Карнавалът във Венеция стартира онлайн

Коронавирусната пандемия лиши Венеция от обичайния карнавал онлайн тази година, само че през днешния ден се открива неговото онлайн издание, пишат италианските електронни издания.

Мотото на онлайн карнавала е " Магията на карнавала във Венеция идва при теб, където и да си ". Днес и на следващия ден, а също и в интервала 11-16 февруари феновете на карнавала могат да проследят всяка вечер от 17 до 18,30 ч. стрийминг версия на шоуто, която ще се излъчва от двореца Ка Вендрамин Калерджи - палацото, в което е Казиното на Венеция. Излъчването на проявата ще е в формалните канали на карнавала в обществените мрежи Youtube, Фейсбук, Instagram, Twitter и Telegram и по телевизия " Телевенеция ". Иначе през днешния ден и на следващия ден, а също и в интервала 11-16 февруари ще има и редица онлайн ателиета за карнавални костюми и маски, за театрални маски, за марионетки, за традициите на карнавала.

Въпреки че няма да има издание на проявата онлайн, остават някои знакови моменти от карнавала. От 11 до 14 февруари онлайн ще се организира състезанието за най-красива карнавална маска и костюм. Победителят ще бъде разгласен на 14 февруари.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР