Корнфлейксът е лесен вариант за закуска за децата на вечно

...
Корнфлейксът е лесен вариант за закуска за децата на вечно
Коментари Харесай

Защо корнфлейкс е вредна закуска за малки деца и ученици

Корнфлейксът е елементарен вид за закуска за децата на постоянно бързащите родители, а и децата нормално нямат нищо срещу. Но за детския организъм това може да има и някои странични резултати. Така че, в случай че давате на децата си корнфлейкс за закуска прекомерно постоянно, може би е време да преосмислите нещата.

Докато закуската би трябвало да бъде „ кралското хранене “ за деня, хората залагат на бързо приготвени, подготвени за консумация и модифицирани храни като корнфлейкса.

Корнфлейкс и мляко или просто корнфлейкс и плодове са един от най-лесните разновидности да нахраните децата си, а за какво не и вас самите. Повечето фамилии обичат да " разнообразяват " с разнообразни марки и усети на корнфлейкс всяка заран.

Много постоянно тази храна даже е рекламирана като потребна. Но дали яденето на корнфлейкс всекидневно в действителност е толкоз положително за вас, изключително пък за вашите дребни деца и възпитаници.

Защо корнфлейксът не е добра концепция за закуска на децата

Корнфлейксът е рафинирана храна

Според Американския институт за проучване на рака има доста опасности за здравето, когато става дума за консумация на мощно модифицирани храни. Някои от тях могат да усилят риска от рак. Силно модифицираните храни постоянно включват нездравословни равнища на добавени мазнини, захар и натрий, които вършат храната по-вкусна, само че прекалено много от тях води до съществени здравословни проблеми. Затлъстяването, диабетът, сърдечните болести и високото кръвно налягане са някои от здравословните проблеми.

Корнфлейксът има добавки

 Защо корнфлейкс е нездравословна закуска

Различните добавки играят значима роля за възстановяване на усета, цвета и миризмата на корнфлейкса. Те в последна сметка трансформират хранителната конструкция на храната, затова и нейната полза.

Корнфлейксът има захар и е висококалоричен

За по-добър усет, нормално към корнфлейкса се прибавя захар, а самият той е задоволително богат на въглехидрати и калории. Увеличеният банкет на захар и калории при децата може да предизвика ранно повишение на кръвното налягане, инфектиране, наддаване на тегло, диабет и чернодробни проблеми. Корнфлейксът също има висок гликемичен показател – съвсем 82 – което не е добре за децата, когато го одобряват всекидневно.

Корнфлейксът нормално има царевичен сироп с високо наличие на фруктоза

Има доказателства, които допускат, че нарасналата консумация на фруктоза, евентуално може да провокира метаболитни нарушавания, което е рисково, изключително в пубертета.

И по този начин, откакто към този момент знаете страничните резултати на корнфлейкса, най-добре е да го давате за закуска на децата си единствено когато в действителност няма опция за здравословна закуска.

Или когато решите да го дадете като тип " разформироване ", контролирайте количеството. Всичко е добре да се яде в умерени количества и корнфлейксът не е по-различен.

Вижте по какъв начин да си създадем домакински корнфлейкс.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР