Корнелия Нинова сподели кои са двата варианта да приключи сагата

...
Корнелия Нинова сподели кои са двата варианта да приключи сагата
Коментари Харесай

Нинова оцени управлението на ГЕРБ през последната година с една дума

Корнелия Нинова показа кои са двата разновидността да завърши сагата с кметицата на Младост - единият е да бъде наказана тук, а другият е да се стигне до съд в Страсбург. " Сега ще кажат, че сме желали румънски модел и ни го дават, само че дано не забравяме, че той приключва със затвор. Предстои да забележим дали тук ще се случи по този начин, или ще се окаже просто пиар ", сподели водачът на Българска социалистическа партия пред Хекимян в утринния блок на bTV.

По мотив обвиняванията на Цветан Цветанов, че зад президентската кандидатура на Румен Радев стои някогашният военачалник на съветското разузнаване Леонид Решетников, тя изясни следното: " Президентът Радев доста хубаво се обърна към Цветанов. " Въздържайте се да коментирате неща, които не разбирате " . Цветанов насочва едно от най-тежките обвинявания, а точно за изменничество, шпионаж и измяна. Предупредих го няколко пъти да внимава по какъв начин се държи, тъй като това ще стигне до Страсбург. Кога Министерски съвет ще пожелае от Цветанов да си заплати за изявленията. Президентът разгласява и декларацията, с която уточни, че няма никакво да желание да излизаме от НАТО и Европейски Съюз. Атаката против Радев и безусловно целенасочена, тъй като ги е боязън от високия му рейтинг. Представете си, че аз кажа, че Цачева е определена еди къде си, от еди кого си. Аз не съм подобен човек. Били го показали извън. Моята работа не е да кажа, че това не е правилно, а да прикани Цветанов да извади доказателства и да застане зад думите си с тях. "

Соцлидерката показа също за какво желае да бъдат понижени депутатските отпуски. Тя счита, че щом един човек, който работи тежък физически труд може да си почине за 30 дни, то депутатите, чиято работа е чисто интелектуална, нямат потребност от 80 дни отмора.

Нинова е безапелационна и по въпроса за ЧЕЗ. " Ние желаеме страната да купи ЧЕЗ. Не можем да национализираме другите сдружения, те не се продават. В конституцията написа, че държавната и частната благосъстоятелност са равнопоставени. Вече се обяснява коя е госпожа Гинка Върбакова. Излизат 20-тина компании, които са свързани с нея и фамилията й, а прокуратурата се е заела да проверява всичко. Ще забележим какво ще се случи ", изясни тя.

" Оценката ми за ръководството на ГЕРБ в последната една година мога да я опиша с една дума - неустойчивост. Почти всяка седмица някой стачкува - лекари, хора с увреждания. Безуспешна политика по значимите въпроси - опазване на здравето, обучение ", по този начин приключи водачът на опозиционната партия, като даде своята оценка за ръководството на ГЕРБ в последната година.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР