Корнелия Нинова събра коалиционния съвет на „БСП за България“. Партньорите

...
Корнелия Нинова събра коалиционния съвет на „БСП за България“. Партньорите
Коментари Харесай

Нинова: Опонентите ни създават интриги и напрежение около реденето на листата за евроизборите

Корнелия Нинова събра съдружния съвет на „БСП за България“. Партньорите разискаха предизборната платформа за европейските избори и подготовката на партиите за тях, включително предизборните щабове по места и членове на секционни комисии, покровители и наблюдаващи. Приет е и график: сега се организират събрания и се издигат кандидатури в Българска социалистическа партия, в период до 15 март 2019 година

Народно събрание на Българска социалистическа партия дефинира лидера на листата на Българска социалистическа партия (БСП и коалиция) за членове на ЕП; в период до 22 март 2019 година ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия събира поименните оферти за претендентите на сътрудниците от съдружната и гражданската квота, които се разискват от Политическия съвет на Българска социалистическа партия за България; в период до 7 април 2019г. предлага план на листа на Българска социалистическа партия (БСП и коалиция) за членове на Екологичен потенциал, която Народно събрание на Българска социалистическа партия подрежда и утвърждава; в период до 23 април 2019 година (не по-късно от 32 дни преди изборния ден) Народно събрание на Българска социалистическа партия, в сходство с Изборния кодекс, записва листата на Българска социалистическа партия (БСП и коалиция) в ЦИК.

„Ние първи излизаме с платформа за тези избори. Традиционно в българската политика това се подценява. Трябва да се опитаме да променим тази процедура. Първо да стои въпросът- какво държание ще имат нашите представители, а след това- кои ще бъдат те. Със основаването на интриги и напрежение към реденето на листата, нашите съперници отклоняват вниманието от същественото- какви политики ще отстояваме. Важно е да пазим ползите на българите и да работим за смяната в Европа, която ще подсигурява бъдещето й като обединен съюз, в полза на европейските жители, а не на монополи и бюрократи“, съобщи Нинова.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР